Personajes secundarios de lujo – Bulma (Bola de Drac)

Avui parlarem d’un personatge clau a la vida d’en Goku i de la sèrie de manga i anime número 1 de la història: de Bola de Drac.

Una noia sense la qual, res podria haver començat. I, segurament mai s’hauria allargat tant en el temps. Independent, lluitadora, ben formada, creativa, científica, simpàtica, amb caràcter i maca. Segurament no li falta res, potser que hagués pogut transformar-se en una «superguerrera» també.

Des del Torneig de les Arts Marcials, passant pel Planeta Namek, la Torre Sagrada de Déu, Capsule Corp. o l’espai exterior, la Bulma sempre ha tingut un paper secundari però molt important en tota la saga. A Bola de Drac, Bola de Drac Z, Bola de Drac GT o Bola de Drac Super, sempre podem trobar-la en algun moment de la història, per ajudar a en Goku i els seus amics i fer que tot es resolgui sempre de la millor manera.

Casada amb el príncep dels superguerrers, en Vegeta, fet que ningú s’esperava i amb el seu fill Trunks, el quan coneix d’adult també, quan aquest arriba del futur per intentar salvar a en Son Goku de la mort, en un gir de guió boig del tot al manga i l’anime més prolífic de la història. Sempre segueix treballant la seva faceta científica i inventant nous aparells i avenços tecnològics futuristes (com el radar per trobar les famoses Boles de Drac) que la fan una imprescindible de la sèrie.

Avui rendim homenatge a una de les grans, que mai ha estat als focus, però que sempre els ha merescut, com la que més. Avui som una mica més de la Bulma i la seva història.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s